INFORMAČNÍ KLAUSE

pro klienty / dodavatele

  1. Ochrana osobních údajů jako součást obecného nařízení o ochraně údajů (GDPR)

Správcem je Studio4U Piotr Piechotakterý uzavřel smlouvu nebo spolupracuje s dodavatelem na základě trvalých nebo jednorázových objednávek.

V tomto článku vás informujeme o tom, jak se osobní údaje používají, ao právech fyzických osob souvisejících se shromažďováním a používáním těchto údajů. Pokud máte jakékoli dotazy nebo připomínky, kontaktujte nás prosím na e-mailové adrese: biuro@studio4u.eu

  1. Rozsah informací

V této studii Studio4 Piotr Piechota informuje o všech formách použití osobních údajů v Polsku ve vztahu k fyzickým osobám, které jsou:

  1. Dodavatelé nebo dodavatelé Studio4U Piotr Piechota,
  2. subdodavatelé dodavatelů nebo dodavatelů Studio4U Piotr Piechota,
  3. partneři, zaměstnanci, statutární zástupci, zástupci, zástupci dodavatelů, dodavatelů nebo jejich subdodavatelů, jiné osoby, jejichž údaje zpracováváme za účelem vystavování nebo provádění faktur ve spolupráci s dodavateli nebo smluvními partnery (společně „stát“ nebo „smluvní strany“).
  1. Typy zpracovávaných osobních údajů

Údaje poskytnuté dodavateli

V souvislosti se spoluprací mezi vámi a Studio4U Piotr Piechota, což může zahrnovat zejména poskytování služeb vámi nebo vaší organizací nebo dodání zboží společnosti Studio4 Piotr Piechota nebo spolupráci prostřednictvím zprostředkovatelů, můžeme zpracovat osobní údaje, které jste nám poskytli, například:

  1. jméno a příjmení, společnost, obchodní adresa a korespondenční adresa,
  2. čísla v příslušných registrech (např. číslo NIP nebo REGON, číslo PESEL),
  3. kontaktní údaje, jako je e-mailová adresa nebo telefonní nebo faxové číslo,
  4. pozice, kterou zastáváte ve své organizaci nebo funkci,
  5. vlastnil práva,
  6. číslo bankovního účtu.

Při uzavírání smlouvy přímo mezi vámi a Studio4U Piotr Piechota, za předpokladu, že výše uvedené údaje jsou dobrovolné, ale nezbytné pro účely uzavření smlouvy a řešení spolupráce mezi vámi a společností Studio4U Piotr Piechota, To platí také v případě, že Studio4U Piotr Piechota objednávají zboží nebo služby od vás cyklicky nebo jednou.

V případě, že neuzavřete smlouvu přímo se Studio4U Piotr Piechota, poskytnutí osobních údajů může být vaší povinností nebo může být nezbytné k uzavření smlouvy mezi vámi a třetí stranou (např. pokud jste subdodavatelem dodavatele). Důsledkem neposkytnutí dat je, že Studio4U nemůže provádět výše uvedené akce Piotr Piechota (například neposkytnutí údajů může vést k neschopnosti zpracovat nebo vystavit fakturu).

Kontaktní údaje dodavatelů uvedené v bodech a) až f) budou zpracovány společností Studio4U Piotr Piechota jako správce údajů za účelem vytvoření databáze protistran.

Data shromážděná z jiných zdrojů

Vaše osobní údaje můžeme shromažďovat z veřejně dostupných zdrojů, jako jsou obchodní rejstříky CEIDG nebo KRS, abychom ověřili vámi poskytnuté informace. V tomto případě bude rozsah zpracovávaných údajů omezen na údaje dostupné veřejnosti v příslušných registrech.

Můžeme také získat vaše osobní údaje od subjektů, ve kterých jste zaměstnáni nebo jejichž zástupci jste. V tomto případě bude rozsah zpracovaných údajů zahrnovat informace nezbytné k podpoře spolupráce a kontaktu s dodavatelem, např. Informace o ukončení vašeho zaměstnání u daného subjektu nebo o změně kontaktních údajů.

Můžeme také získat osobní údaje subdodavatelů dodavatelů od dodavatelů, kteří poskytli Studio4U Piotr Piechota taková data za účelem podpory spolupráce mezi dodavatelem a Studio4U Piotr Piechota.

  1. Právní důvody, účely a období zpracování údajů

Právní důvody pro zpracování údajů

Osobní údaje zpracováváme, pouze pokud:

  1. zpracování je nezbytné pro splnění smluvních závazků vůči vám, pokud jste nebo budete smluvní stranou smlouvy uzavřené se Studio4U Piotr Piechota nebo podniknout konkrétní kroky před uzavřením smlouvy, např. přípravu návrhu smlouvy (článek 6 odst. 1 (b) GDPR);
  2. zpracování je nezbytné pro splnění zákonných povinností Studio4U Piotr Piechota nebo je to výslovně stanoveno zákonem (čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR) - pokud jde o osobní údaje obsažené v dokumentech, které jsou archivovány na základě právních ustanovení;
  3. zpracování je nezbytné pro oprávněné zájmy Studio4 Piotr Piechota nebo třetí stranou a nemá nepříznivý dopad na vaše zájmy nebo základní práva a svobody (článek 6 odst. 1 písm. f) GDPR). Při zpracování osobních údajů na tomto základě se vždy snažíme vyvážit náš legitimní zájem a vaše soukromí

Oprávněné zájmy jsou:

  1. povolení Studio4 Piotr Piechota kontakt s dodavateli a servis dané smlouvy;
  2. použití kontaktních údajů protistran jako součásti databáze protistran;
  3. předcházení podvodům a trestné činnosti;
  4. stanovení nebo vyšetřování Studio4U Piotr Piechota občanskoprávní pohledávky spolupracující s dodavatelem v rámci jejich podnikání, jakož i obhajoba proti těmto pohledávkám;
  5. ověření důvěryhodnosti protistrany;
  6. ověření dodavatelů ve veřejných registrech.

Období zpracování dat pro jednotlivé účely

Osobní údaje jsou zpracovávány pouze ke specifickému účelu a v rozsahu nezbytném k jejich dosažení a tak dlouho, jak je to nutné. Níže jsou uvedeny základní cíle, které Studio4U provádí Piotr Piechota zpracováním osobních údajů a období, za které je zpracovává:

  1. závazky ze smlouvy - trvání smlouvy mezi Zhotovitelem a Studio4U Piotr Piechota;
  2. uchovávání dokumentace za účelem prokázání splnění zákonných povinností, zejména zákona o účetnictví a zákona o daňovém řádu - období uvedené v příslušných ustanoveních zákona. Zpravidla se jedná o období 5, počítaná od konce kalendářního roku, ve kterém k události došlo (např. Vystavení faktury);
  3. pro účely stanovení nebo vyšetřování společností Studio4U Piotr Piechota občanskoprávní nároky jako součást podnikání, jakož i obhajoba proti takovým nárokům - po přiměřenou dobu omezení takových nároků, tj. v zásadě ne déle než 3 let od vzniku události, která vedla k nároku.
  1. Přenos osobních údajů jiným příjemcům

Data mohou být předána následujícím příjemcům:

  1. subjekty zpracovávající osobní údaje jménem Studio4 Piotr Piechota, mimo jiné včetně:
  • subjekty poskytující služby podpory IT týkající se systémů nebo nástrojů IT pro zpracování osobních údajů nebo podobných služeb,

Tyto typy subjektů se samy nerozhodují o tom, jak zpracovat vaše osobní údaje. Zpracování osobních údajů jimi probíhá pouze v míře nezbytné pro podnikání společnosti Studio4U Piotr Piechota a nepřekročí rámec cílů uvedených v bodě 4. Studio4U Piotr Piechota má právo provádět kontrolní činnosti.

  1. b) další správce osobních údajů, jako například:
  • poskytovatelé kurýrů nebo poštovních služeb,
  • subjekty provádějící poradenské činnosti, advokátní kanceláře,
  • ostatní dodavatelé nebo subdodavatelé podílející se na plnění smlouvy
  1. c) jiné subjekty v dané protistraně nebo subdodavateli.

Přenos dat mimo Evropský hospodářský prostor

Vaše osobní údaje nebudou předávány mimo Evropský hospodářský prostor.

  1. Práva dodavatele a jejich použití

Práva

Každý má právo přístupu ke svým osobním údajům zpracovávaným Studio4U Piotr Piechota, Pokud se domníváte, že jakékoli informace o vás jsou nesprávné nebo neúplné, odešlete prosím žádost o opravu způsobem uvedeným v části 6.2 níže. Studio4U Piotr Piechota tyto informace okamžitě opraví.

Kromě toho máte právo:

  1. zrušte svůj souhlas, pokud Studio4U Piotr Piechota získají takový souhlas se zpracováním osobních údajů (za předpokladu, že toto odvolání neporušuje zákonnost zpracování údajů provedené před odebráním);
  2. požádat o odstranění vašich osobních údajů v případech stanovených ustanoveními GDPR;
  3. žádost o omezení zpracování vašich osobních údajů v případech stanovených ustanoveními GDPR;
  4. námitky - z důvodů souvisejících s vaší konkrétní situací - proti zpracování vašich osobních údajů, pokud je takové zpracování prováděno za účelem sledování veřejného zájmu nebo oprávněných zájmů Studio4U Piotr Piechota nebo třetí strana;
  5. přenos dat.

Studio4U Piotr Piechota ověří vaše žádosti, žádosti nebo námitky v souladu s platnými zákony na ochranu údajů. Je však třeba si uvědomit, že tato práva nejsou absolutní; nařízení stanoví výjimky z jejich uplatňování.

V reakci na vaši žádost Studio4U Piotr Piechota vás může požádat o ověření vaší identity nebo o poskytnutí informací, které pomohou Studio4U Piotr Piechota lépe porozumět situaci. Studio4U Piotr Piechota bude se snažit vysvětlit vaše rozhodnutí, pokud vaše požadavky nebudou splněny.

Výkon vašich práv

Pro uplatnění výše uvedených práv zašlete e-mailovou zprávu na následující adresu: biuro@studio4u.eu nebo zašlete písemnou žádost na korespondenci, tj. Studio4U Piotr Piechota, ul. 11 Listopada 99, 32-440 Sułkowice s poznámkou - „Ochrana údajů - dodavatelé“.

Pokud se dozvíte o nezákonném zpracování ze strany Studio4U Piotr Piechota Z vašich osobních údajů máte právo podat stížnost orgánu dozoru příslušnému ve věcech ochrany osobních údajů, tj. Předsedovi Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Abychom zajistili včasnost a přesnost osobních údajů, můžeme vás pravidelně žádat, abyste zkontrolovali a potvrdili osobní údaje, které o vás máme, nebo nás informovali o jakýchkoli změnách týkajících se těchto osobních údajů (např. Změna vaší e-mailové adresy).

Doporučujeme vám pravidelně kontrolovat správnost, včasnost a úplnost zpracovávaných osobních údajů.